dark-tears
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

anime rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Prajiturele dulci, dulci, dulci ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Alicia

Alicia

Data de înscriere : 21/11/2010

Prajiturele dulci, dulci, dulci ... Empty
MesajSubiect: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 6:38 pm

Am intrat in bucatarie, gandindu-ma sa gatesc ceva asa la nimereala dulce. Mi-am pus castile de la mp4 in urechi si am inceput sa fac prajiturele, deja mirosea foarte frumos.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 6:51 pm

Mergand ca un zombie pe coridor, urmarind mirosul frumos. Ajung pana in bucatarie, inspirand adanc. Ma apropii incet de fata si o ating pe umeri brusc, zambind.
- Miroase bineee.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 6:53 pm

M-am speriat si am scapat bolul din mana, insa il prind cu telekinezia tocmai la timp. Imi scot castile din urechi uitandu-ma la baiat.
-Buna si tie, spun eu desmeticindu-ma.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 6:56 pm

- Buna... si scuze de.. sperietura. ma dau rezemandu-ma de dulap. O analizez in scurt timp pe fata, zambind usor.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:00 pm

M-am sters de faina pe sortuletul albastru ce il aveam peste fustita si maieul de aceiasi culoare.
-Umm si ce ziceai? il intreb eu zambind.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:06 pm

- Nuh... nimic. privesc tavanul. Si ia ziiii... ai de gand sa mananci singura prajiturile alea? zambesc usor.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:09 pm

-Te ivit daca vrei, spun eu puandu-le in tava si apoi in cuptor.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:12 pm

- Eh.. normal ca vreau. Azi n-am luat pranzul. spun simtind cum stomacul meu incepea sa "vorbeasca"
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:14 pm

-Pai de ce? intreb eu suspicioasa. "Mda eu vorbesc?"ma intreb in gand.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:20 pm

- Horoscopul meu de azi spunea sa nu mananc la pranz, caci s-ar putea sa am o indigestie. Apoi, in drum spre casa am dat de o pisica neagra.. cine mai avea curajul acum sa manance?! imi ciufulesc parul.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:23 pm

-Aha, spun eu zambind. Inteleg ai o viata grea.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:26 pm

- Corect. oftez adanc, amuzat. Imi trec o mana prin par, ganditor.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:27 pm

-Apropo eu sunt Alicia, Aly, spun zambind.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:29 pm

- Joshua, Jo. ma prezint la randul meu, schitand un zambet. Incantat.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:30 pm

-De asemenea, spun auzind clinchetul de la cuptor.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:34 pm

- P-prajituri! exclam asteptand nerabdator.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:35 pm

-Vezi ca frig, spun eu punandu-le pe o tava.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:37 pm

- Ehhh.. cui ii pasa? spun luand rapid una de pe tava, vrand sa o musc, dar nu apuc ca incep sa o arunc din mana de colo-colo. Frigeeee.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:39 pm

-te-am avertizat zic facand prajitura sa fie mai rece cu ajutorul puterilor.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:40 pm

- Ahh.. mai bine. Mersi. spun tinand-o mai bine in mana de data asta.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:42 pm

-Cu placere, spun eu asezandu-ma pe un scaun. Ce vrei sa bei? il intreb zambind.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:44 pm

Ma asez dupa ea, mancand prima prajitura.
- Mi-e indiferent. spun dand din umeri cu gura plina.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:45 pm

Deschid usor frigedul luand o sticla cu lapte si dpua pahare[nu din frigider] si pun laptele in pahare.
-Poftim este rece, merge dupa ce te-ai fript, spun zambind.
Sus In jos
Joshua

Joshua

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:47 pm

- Semeni cu mama... spun uimit luand paharul in mana.
Sus In jos
Alicia

Alicia

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... EmptyDum Noi 21, 2010 7:48 pm

-Serios? De ce zici asta? intreb eu speriata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Prajiturele dulci, dulci, dulci ...   Prajiturele dulci, dulci, dulci ... Empty

Sus In jos

Prajiturele dulci, dulci, dulci ...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
dark-tears :: Conac :: Bucatarie-
Mergi direct la: